78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


KaJi (212.77.163.104) --- 12. 3. 2010
Re: 42018

Popremyslej o tom, ze jsi podnikatel a chovas se trzne. Vcelar podnikatel vi, ze jednou je v kurzu med podruhe vcely - oddelky. A ted si vem tu obrovskou poptavku v dobe republikoveho uhynu, to sakra premyslis kde ty vcely seberes abys uspokojil chudaky vcelare bez vcel.

T.H.
-----------------------
to je asi pravda. Slyšel jsem o oddělcích co přišly od renomované "firmy" a měly staré rámky že jim nedržely ani uši. Že dílo bylo tmavé atd.

Prostě je poptávka, tak se vybírají plodiště do mrtě.

Zase vím o někom, kdo má speciální stanoviště, kde dělá maso a tam dbá na funglovost rámků, dílo atd... atd.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 42170


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu